Calitate imagine Philips TV

Perfecţiunea imaginii

Televizor Philips 4K Ultra HD

Ultra HD vs. Full HD

 

Televizorul de înaltă definiţie se livrează în două forme. Ultra High Definition (UHD) şi Full High Definition (FHD). Cu FHD, te poţi bucura de imagini cu rezoluţie de până la 1080p, cu 2 milioane de pixeli. În combinaţie cu tehnologiile Philips de procesare a imaginilor, calitatea rezultată a imaginilor este excelentă. UHD 4K TV măreşte rezoluţia de patru ori, oferindu-ţi cea mai bună rezoluţie posibilă, cu detalii şi profunzime incredibile.

fără Ultra HD with Ultra HD

Patru este numărul magic

Calitate imagine televizoare Philips

Fiecare televizor al nostru este echipat cu tehnologii inovatoare, menite să creeze imagini de cea mai bună calitate. Fiecare dintre acestea se axează pe cele patru elemente percepute de ochiul uman: mişcarea, contrastul, culoarea şi claritatea.

 

În combinaţie, motoarele noastre de calitate a imaginii creează o imagine incredibilă, indiferent de sursă şi de calitate. Aşadar, fie că vizionezi YouTube sau Netflix, ambele vor avea o calitate vizuală uimitoare.

P5_logo

Îţi prezentăm procesorul de calitate a imaginii Philips P5. Acesta optimizează digital tot ce vizionezi, crescând puterea televizorului de procesare a imaginii semnificativ, cu 50 %. Te vei bucura acum de cele mai intense tonuri de negru, de cel mai luminos alb, de culori vii şi de cea mai fluidă şi clară imagine – de fiecare dată şi din orice sursă.

 

Procesorul de imagine P5. Disponibil la noile noastre serii 7500 şi 9000.

Mişcare

Vizionare perfect naturală

 

Atunci când eşti iubitor al filmelor de acţiune, vei fi mulţumit numai de cea mai bună calitate posibilă a imaginilor. Perfect Natural Motion este o tehnologie Philips de îmbunătăţire a mişcării, premiată, care foloseşte o putere de procesare de 4 miliarde de pixeli pentru a rezolva tremuratul, ceea ce-ţi oferă cele mai bune imagini: una cu luminozitate supremă şi imaginea cea mai fină şi mai fluidă care se poate imagina.

Contrast

Philips TV Micro Dimming Premium

Întunericul întâlneşte lumina

 

Micro Dimming Premium optimizează contrastul pe televizor cu ajutorul unui algoritm special de software şi al unui iluminat de fundal avansat. Datorită software-ului care analizează imaginea în 6400 de zone diferite şi iluminatului de fundal LED direct cu segmente individuale reglabile, contrastul este optimizat pentru cel mai intens negru şi cel mai strălucitor alb. Deci, te vei bucura de o imagine realistă, cu contrast şi calitate incredibile.

Contrast local Philips TV

Realism natural

 

Local Contrast este o îmbunătăţire video a contrastului, care împreună cu Micro Dimming asigură o prezentare a celor mai fine detalii. Analiza sofisticată a imaginilor îmbunătăţeşte local detaliile în zonele mai întunecate, în loc de întregul ecran. Prin urmărirea independentă a luminii în diferite părţi ale imaginii, se creează o imagine realistă cu cele mai pure nuanţe de alb, păstrând în acelaşi timp nivelurile de negru.

Culoare

Mai multă culoare ca oricând

 

Philips Premium Color combină un panou cu o gamă largă de culori îmbunătăţit cu 85% şi cu procesarea a 4 trilioane de culori. Cu o asemenea rezoluţie de culoare şi cu culori strălucitoare saturate, vei uita complet că te uiţi la un ecran.

Philips TV Ultra HD şi upscaling Ultra Resolution

Definiţie

Totul este incredibil

 

Cu Philips Ultra Resolution Upscaling, bucură-te de calitatea Ultra HD a imaginii în tot ceea ce urmăreşti – chiar şi atunci când nu provine de la o sursă Ultra HD. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi uniform şi de mişcare naturală şi de detalii fără cusur.

High Dynamic Range (HDR)

Aduce imaginea la viaţă înaintea ochilor tăi

 

High Dynamic Range oferă o experienţă vizuală semnificativ diferită. Cu luminozitate uluitoare, contrast incomparabil şi culori captivante, imaginile prind viaţă cu luminozitate mult mai mare, fiind în acelaşi timp caracterizate de nuanţe închise mai profunde şi mai nuanţate. Redă o paletă mai completă de culori noi şi bogate nevăzute până acum la televizor, oferindu-ţi o experienţă vizuală care îţi implică simţurile şi îţi inspiră emoţii. Perfect pentru iubitorii de cinema şi pentru cei care vizionează filme!

fără HDR with HDR

socializăm

Facebook

 

Apreciază pagina noastră oficială de Facebook Philips TV pentru cele mai recente ştiri, sfaturi şi actualizări.

YouTube

 

Urmăreşte chiar acum cele mai recente filme scurte, colaborări şi anunţuri oficiale.

Instagram

 

Partajează experienţa Ambilight cu noi la #Ambilight @philipstelevision

*Modelele de televizoare şi specificaţiile indicate sunt specifice pentru fiecare ţară şi pot varia

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.