Philips AVENT - Comforting your baby

Confort pentru bebeluşul tău

Ieşirea dinţilor, colicii şi schimbările din rutina de dormit pot fi toate vinovate de supărarea bebeluşului tău. Însă ajutorul tău este la îndemână - citeşte soluţiile noastre simple pentru a şterge acele lacrimi.

Philips AVENT - Comforting your baby

Luarea în braţe

Ţine-ţi bebeluşul aproape, vorbeşte domol cu el şi fă-i un masaj delicat pe spate. Bebeluşilor le place să fie mângâiaţi şi deseori vor doar să fie lângă tine.

Sunetele blânde

Zgomotele ar putea să-ţi deranjeze bebeluşul? Încearcă un sunet uniform şi constant, cunoscut drept sunet de ambianţă pentru a elimina orice vuiet nedorit. Ai putea să foloseşti un ventilator pentru a produce un vâjâit delicat, să porneşti duşul sau să redai sunete de pe o aplicaţie - bătăile inimii sunt deseori cunoscute ca reamintindu-i bebeluşului tău de faptul că a stat în pântece.

Mişcările

Bebeluşii iubesc mişcarea şi uneori puţină mişcare îl poate ajuta mult pe micuţul tău să se relaxeze. Încearcă să te plimbi cu bebeluşul în braţe, în cărucior sau cu maşina, copilul fiind prins pe scaunul de maşină.

Suptul

Suptul este o metodă încercată şi cu adevărat liniştitoare - de la sân, biberon, degete sau o suzetă. Nu uita să fii atentă să nu îl hrăneşti în exces, aceasta putându-i provoca dureri de stomac şi mai mult disconfort.

Calmarea la ieşirea dinţilor

Dacă bebeluşul tău salivează mai mult decât de obicei, este posibil ca micuţul să simtă dureri din cauză că îi ies dinţii. Oferă-i un inel special pentru dinţi sau masează-i gingiile pentru a-i aduce bebeluşului tău puţină alinare.

Dacă bebeluşul tău are o zi agitată, este posibil să urmeze o noapte albă. Iată câteva sfaturi utile pentru a încuraja somnul.

Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

Produse corelate

Sfaturi corelate

Alergiile bebeluşilor la alimente

Alergiile bebeluşilor la alimente

Sterilizarea accesoriilor de hrănire a bebeluşului

Sterilizarea accesoriilor de hrănire a bebeluşului