Corpuri de iluminat pentru bucatarie

Vedeţi ce puteţi face cu lumina în bucătărie

Lămpi pentru bucătărie

 

Prepararea unor mâncăruri gustoase pentru familie sau prieteni începe într-o bucătărie luminoasă, oricât de mare sau mică ar fi ea. Pentru a încerca reţete şi pentru activităţi de precizie precum tocatul şi tăiatul, veţi avea nevoie de un iluminat general în bucătărie puternic, fără umbre. Iar după ce aţi preparat mâncarea, adunaţi-vă în jurul mesei, reduceţi intensitatea luminilor şi savuraţi.

 

Funcţionalitate sporită datorită becurilor economice

 

Philips oferă o gamă largă de soluţii de iluminat pentru bucătărie care îmbunătăţesc toate activităţile desfăşurate în bucătărie, de la spoturile simple până la corpurile elegante suspendate deasupra mesei. Multe dintre lămpile noastre pentru bucătărie sunt proiectate astfel încât să poată fi montate sub dulapuri, pe rafturi înalte sau deasupra zonei pentru gătit.

 

Lămpile noastre pentru bucătărie sunt dotate cu cea mai nouă tehnologie economică, de la becurile economice până la becurile cu LED de mare putere. Sursele de lumină longevive necesită rar înlocuiri şi întreţinere.

Sfaturi privind iluminatul bucătăriei


  • Corpurile de iluminat dedicat ascunse sub dulapuri ajută la iluminarea suprafeţelor unde efectuaţi acţiuni precum tăierea, tocarea şi mixarea.
  • Spoturile ascunse deasupra dulapurilor astfel încât lumina lor să se reflecte pe pereţi şi tavan pentru a asigura un iluminat fără umbre.
  • Instalarea unui spot încastrat deasupra chiuvetei de la bucătărie asigură iluminatul dedicat adecvat al acestei zone.
  • Încercaţi să accentuaţi zonele tejghelelor cu iluminatul direcţional din tavan. Astfel veţi spori contrastul şi farmecul.

Corpuri de iluminat recomandate pentru bucatarie