Corpuri de iluminat pentru baie

Vedeţi ce puteţi face cu lumina în baie

Iluminatul băilor

 

Iluminatul băilor trebuie să facă faţă oricând provocărilor. La prima oră dimineaţa, trebuie să fie suficient de puternic pentru bărbierit, aplicarea machiajului sau punerea lentilelor de contact. De asemenea, iluminatul băii trebuie să fie relaxant atunci când doriţi să faceţi o baie la sfârşitul zilei.

 

Lămpi pentru baie, perfect adaptate la mediile cu umezeală

 

Lămpile noastre elegante pentru baie sunt etanşe şi sunt adecvate pentru mediile cu umezeală. Baia este împărţită în trei zone de umiditate; din acest motiv, toate lămpile noastre au clasa de protecţie IP23, IP44 sau IP65. Noi analizăm cu atenţie materialele şi performanţa deoarece siguranţa şi sănătatea dumneavoastră sunt importante.

 

IP Băi

Becuri de înaltă calitate - lumină economică

 

Philips oferă o gamă de soluţii de iluminat pentru baie dotate cu cea mai nouă tehnologie economică, de la becurile fluorescente economice până la becurile cu LED de mare putere.

Sfaturi privind iluminatul băilor


  • Cea mai bună metodă de iluminare a unei oglinzi este de sus şi de pe ambele laturi. Iluminatul oglinzii trebuie să proiecteze lumina pe faţă pentru a elimina toate umbrele.
  • Pentru bărbierit sau aplicarea machiajului, este recomandat să completaţi iluminatul general cu iluminatul dedicat.
  • Pentru ambianţă, un perete luminos poate adăuga accente drăguţe care fac încăperea să pară mai spaţioasă.
  • Duşul este a doua zonă pentru iluminatul dedicat. Includeţi unul sau două spoturi încastrate cu IP65 deasupra duşului şi lângă cadă.
  • Dacă instalaţi reostate veţi deţine controlul complet asupra cantităţii de lumină, în funcţie de dorinţele şi nevoile dumneavoastră de moment.

Corpuri de iluminat recomandate pentru baie