Pentru consumatori
Produse
Philips recipe for bread filled with olives, sundried tomatoes and red onions

Pâine cu măsline, roşii deshidratate şi ceapă roşie

Bread filled with olives, sundried tomatoes and red onions

Ingredientele aluatului

800g făină
1 plic drojdie uscată
½ l apă calduţă
1 linguriţă zahăr
1 linguriţă şi jumătate sare
1 ou
3 linguri ulei de măsline

Ingrediente pentru toppingul de ceapă roşie

3 felii de ceapă roşie
2 căţei de usturoi
ulei de măsline
Sare de mare şi piper proaspăt măcinat
150g roşii deshidratate
50g măsline verzi
50g măsline negre

În acestă reţetă, pâinea are în compoziţie măsline, roşii deshidratate şi felii de ceapă roşie, însă tu poţi inlocuii ceapa roşie cu praz şi ardei.
Delicioasă cu supe sau pe post de gustare.

Metoda de preparare

Pune toate ingredientele pentru aluat în bolul robotului de bucătărie.
Frământă cu ajutorul accesoriului cârlig aluatul pentru 7 minute la viteza 3 a robotului de bucătărie.
Lasă aluatul să crească pentru cel puţin 1 oră într-un bol uns cu ulei, şi acoperit cu un prosop.

Frământă manual aluatul și rulează-l într-o pâine mare, care se va potrivi cu tava de copt.
Curăţă ceapa şi taie inele subţiri, apoi curăţă usturoiul şi toacă-l mărunt.
Pune usturoiul în puţin ulei, apoi unge pâinea cu el.
Pune inele de ceapă deasupra.
Adaugă roşiile deshidratate şi măslinele în centru, deasupra pâinii.
Lasă aluatul să dospească pentru 30 minute .
Pune apoi pâinea la copt la o temperatură de 200 ° C, pentru 20 minute, într-un  cuptor preîncălzit.

 

Poftă bună!