Pentru consumatori
Produse

Rezultate imbatabile, mai ușor decât crezi

Cu robotul de bucătărie Avance Collection de la Philips ai parte de performanță mulțumită acțiunii de amestecare planetară. Accesoriile ultramoderne îți oferă rezultate de neegalat la frământare, amestecare și batere, obținând astfel aluaturi omogene, fără cocoloașe, pentru a prepara pâine, prăjituri, pizza și multe altele, mult mai ușor decât ți-ai putea imagina.
Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 2.000,00 LEI
Vezi cum funcționează

Acţiune de amestecare planetară

 

Mulțumită acțiunii de amestecare cu mixer planetar, ustensilele pentru frământare, amestecare și batere execută o mișcare unică înainte și înapoi ajungând astfel în toate colțurile bolului pentru un aluat omogen și moale.

Pur şi simplu răsuceşti şi blochezi

 

Mulţumită versatilității de neegalat a robotului de bucătărie Avance Collection, poți atașa și decupla diferite ustensile. Pur și simplu alegi ustensila de care ai nevoie, răsucești și blochezi.

Braţ liber unic pentru închidere uşoară

 

Brațul liber oferă access complet la bol și permite ustensilelor să fie ușor de fixat. Îl poţi închide printr-o simplă împingere cu mâna și redeschide atunci când dorești să adaugi alte ingrediente.

Control cu 7 viteze şi impuls

Cele 7 viteze și impulsul oferă control maxim pentru ca tu să poți prepara o largă varietate de rețete.

Capac antistropire

Pentru a evita stropirea pe blatul de lucru, poți fixa capacul antistropire pe stativ. De asemenea, nu este necesar să îl scoți atunci când adaugi ingrediente.

Ustensile puternice

Spirala metalică pentru aluat, telul și paleta sunt special concepute pentru bolul metalic al robotului de bucătărie fiind ușor de fixat, printr-o simplă înfiletare.

Promoţiile noastre

Înregistrează-ţi robotul de bucătărie pe www.philips.com/welcome şi vei beneficia de 5 reţete exclusive de la Bucătarul Philips!

Inspiră-te din reţetele noastre video

Blat pentru pizza

Prăjitură Bundt cu ciocolată

Bezele delicioase

Accesorii incluse*

Bol metalic

În bolul metalic mare şi robust de 4 l poți frământa fără probleme până la 1300 g de aluat iar mânerul din metal este uşor de folosit şi ergonomic la turnare.

Vas pentru blender de 1,25 l

Accesoriul pentru blender prevăzut cu lamă de 4 stele amestecă fructe, pasează legume şi zdrobește gheaţa fără niciun efort.

Robot de bucătărie de 1,5

Accesoriul de procesat alimente este uşor de ataşat. Acesta este prevăzut cu discuri pentru feliere, tocare, granulare sau măcinare potrivite pentru o varietate de ingrediente, de la legume la nuci sau branză.

Accesoriul râşniţă

Poţi folosi accesoriul râşniţă pentru a măcina sau pisa orice ingrediente tari precum boabe de cafea, nuci și alte ingrediente uscate.

Maşină de tocat

Cu maşina de tocat cu alimentare automată toci carne pentru a prepara diferite rețete iar cu ajutorul dispozitivului de curăţare, cureți ușor și temeinic ecranul de tocare.

Presă pentru citrice

Presa de citrice este un accesoriu util pentru prepararea unui suc proaspăt în doar câteva minute.
*Accesoriile pot varia în funcție de modelul produsului

Descoperă întreaga gamă de produse