1. Pentru început filetează bibanul de mare, îl crestezi puțin și îl lași la marinat cu puțin busuioc proaspăt și usturoi, asezonat cu o lingură de ulei de măsline extra virgin, sare și piper după gust.
2. Până se marinează peștele, decojește dovleacul și taie două rondele pe care, mai apoi, le împarți în pătrățele egale.
3. Pune dovleacul în Airfryer pentru 10 minute, la 200 de grade.
4. După primele trei minute, adaugă în Airfryer bibanul marinat și lasă-l acolo pentru sapte minute.
5. Până se face peștele, pune 3 lingurițe de unt la topit într-o tigaie și adaugă caperele. Păstrează untul pe foc până se rumenesc caperele.
6. Când Airfryer-ul și-a terminat ciclul, așează dovleacul pe o farfurie întinsă, pune peștele deasupra și aromează totul cu o linguriță de capere, untul aromat și puțin ulei de măsline extra virgin infuzat cu busuioc proaspăt și usturoi.
7. La sfârșit adaugă câteva felii de fenicul proaspăt, care va echilibra preparatul final.