Romănia
Gătire

Cu Philips Airfryer prăjești cu aer!

80% mai putină grăsime

  Prăjire sănătoasă

  cu Rapid Air

   

  • Până la 80% mai puține grăsimi*
  • Ușor de curățat
  • Fără miros neplăcut în comparație cu friteuzele tradiționale

   

  Tehnologia unică Rapid Air de la Philips îți permite să prăjești cu ajutorul aerului alimente care sunt crocante la exterior şi fragede în interior. Aceasta înseamnă că folosești mult mai puţin ulei decât cu friteuzele tradiţionale – mai exact numai jumătate de lingură de ulei pentru alimente prăjite cu un gust grozav cu până la 80%* mai puţină grăsime.

   

  *În comparație cu friteuzele tradiționale.

   

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.367,00 LEI

  Tehnologie Rapid Air

  îţi permite să prăjeşti, coci, rumeneşti şi să găteşti pe grătar utilizând foarte puţin ulei sau deloc.

  Salvează setările

  Cu butonul de presetare poti salva setarile folosite pentru felul tău preferat de mâncare iar masa va fi gata la o simplă atingere de buton data viitoare!

  Temperatură reglabilă

  Controlul temperaturii complet reglabil îţi permite să presetezi cea mai bună temp. de preparare de până la 200 de grade.

  Capacitate de gătire

  Capacitate de gătire mare, de 1,2 kg (5-8 porții) pentru preparate cu gust mai apetisant. 

  Control reglabil al timpului

  Cronometrul integrat îţi permite să presetezi durate de preparare de până la 30 de minute. Conține funcție de oprire automată.

  Interfaţă digitală

  Cu ecranul digital tactil, poţi controla mai ușor și cu mai multă precizie timpul și temperatura de gătire pentru rezultate optime!

  Cum funcţionează

  tehnologia Rapid Air?

   

  Combinaţia sa unică de aer fierbinte care circulă rapid şi precis, echilibrul optim de temperatură şi un element de grătar îți permit să prăjești, rumenești, coci sau prepari la grătar o întreagă varietate de mâncăruri delicioase. Datorită faptului că prăjești numai cu ajutorul aerului, este mai sigură şi produce mult mai puţin miros decât o friteuză adâncă.

  Cu friteuza Airfryer poti să

  prăjesti, coci, rumenesti si pregatesti la gratar

  Prăjire

  Cu Airfryer prăjesti într-un mod sănătos. În comparație cu o friteuză tradițională, cartofii prăjiți cu Philips Airfryer conțin cu până la 80% mai puține grăsimi și sunt delicioși!

  Rumenire

  În Airfryer poți să rumenești și să prepari coștițe de porc! Și chiar să prepari o friptură. Acesta fiind multifuncțional pentru o largă gamă de preparate de măncare.

  Coacere

  Ți-e poftă de ceva dulce, cum ar fi o prăjitură? Cu Aifryer este posibil. Poți prepara de la crème brûlée, la plăcintă de mere și chiar și brioșe.

  Grătar

  Carnea și peștele pot fi pregătite la grătar cu ajutorul friteuzei Airfryer. Pregătește carnea rapid la temperaturi ridicate, și bucură-te de o carne fragedă.

  Descoperă

  gama de produse

  şi alege produsul potrivit pentru tine

   

  Vezi toate produsele

  Carte de bucate

  Aplicaţie Airfryer cu reţete

  Descarcă acum din Google Play sau App Store.

  Premii internaţionale

  Ai întrebări despre produs? Descoperă-le mai jos

  Ce pot prepara în Airfryer?

   

  Poți prepara o varietate de feluri de mâncare gustoase, cum ar fi cartofi prăjiți, gustări, carne în Airfryer.


  Feluri de mâncare din carne
  Pui, vită și celelalte feluri de mâncare care sunt de obicei prăjite sau preparate la grătar au un gust foarte bun când sunt preparate în Airfryer.


  Legume
  Legumele care pot fi preparate la grătar, cum ar fi zucchini, știuleții de porumb sau ardeii, pot fi preparate în Airfryer. Legumele care sunt de obicei fierte sau preparate la abur, cum ar fi morcovii, broccoli sau fasolea, nu pot fi preparate în Airfryer.


  Alimente înghețate
  Produsele înghețate pe bază de cartofi și gustările pot fi preparate în Airfryer. Nu este necesar să le decongelezi înainte de a le prepara în Airfryer. Ingredientele înghețate necesită întradevăr un timp mai îndelungat de preparare, dar asta nu va influența rezultatul final. Butonul de temperatură îți permite să alegi cea mai bună setare pentru fiecare ingredient.


  Multiple feluri de mâncare
  Este de asemenea posibil să prepari în același timp două tipuri de îngrediente în Airfryer. Pur și simplu așezi separatorul în coș și umpli coșul pe fiecare parte cu ingrediente diferite, de exemplu copane de pui într-o parte și cartofi wedges în cealaltă parte. Asigură-te ca temperaturile de preparare ale ingredientelor se potrivesc.

  De ce este Airfryer mai bun decât o friteuză obișnuită?


  Spre deosebire de o friteuză obișnuită, nu trebuie să folosești ulei pentru a prepara mâncare gustoasă. Aparatul Airfryer prepară mâncarea cu aer cald, folosind tehnologia Rapid Air. Datorită acestei tehnologii, cartofii conțin cu până la 80% mai puțină grăsime decât cei preparați într-o friteuză tradițională. Când prepari cartofi prăjiți de casă, procentajul de grăsime poate fi chiar la nivelul de 1.5%.

  Deoarece nu este nevoie de ulei, prepararea mâncării în aparatul Airfryer produce mult mai puțin miros decât o friteuză tradițională.

  Cât de bine sunt preparate ingredientele în aparatul Airfryer?

  Aparatul Airfryer îi oferă mâncării un înveliș crocant în timp ce interiorul rămâne fraged. Astfel aparatul se potriveste perfect la prepararea cartofilor prăjiți și a gustărilor. Iar dacă preferi gustările mai crocante, poți unge cu puțin ulei suprafața acestora înainte de a le prepara.
  Pot folosi hârtie pentru copt sau folie de aluminiu în Airfyer?


  Da, poți folosi hârtie pentru copt sau folie de aluminiu în Airfyer.

  1. Poți folosi hârtie pentru copt într-o tavă, asigură-te că hârtia nu depășește marginea tăvii.

  2. Poți folosi folia de aluminiu sau tăvi metalice în Airfryer. Foloseste cât mai puțină folie de aluminiu și asigură-te că există destul spațiu în jurul mâncării pentru a lăsa aerul să circule.
  Notă: Nu pune niciodată hârtie pentru copt sau folie de aluminiu în Airfryer fără să așezi mâncare peste ele - hârtia pentru copt/folia de aluminiu sunt atrase în încălzitor și pot începe să ardă. 

  De ce se încălzește partea exterioară a aparatului Airfryer în timpul folosirii?


  Partea exterioară a aparatului Airfryer se încălzește deoarece căldura radiază spre pereții exteriori. Acest lucru este normal. Toate mânerele și butoanele pe care trebuie să le atingi se vor menține reci încât să le poți atinge pe durata folosirii.
  Tava de copt și coșul se vor încălzi întotdeauna atunci când aparatul este pornit pentru ca mâncarea să poată fi preparată cât mai bine, de aceea acestea vor fi întotdeauna prea fierbinți pentru a le putea atinge.

   

  Atâta vreme cât eviți atingerea părților fierbinți, aparatul Airfryer este complet sigur pentru folosire.

  A început să iasă fum alb din aparat. E normal?


  Când ingredientele au un procentaj ridicat de grăsime, apratul Airfryer va colecta grăsimea sau uleiul în exces în interiorul tăvii. Dacă acest ulei se supraîncălzește, poate produce fum alb. Pentru a preveni acest lucru, urmează pașii următori:

  1. Nu prepara mâncare foarte grasă, cum ar fi cârnații sau altfel de carne grasă.

  2. Când cumperi gustări, citește eticheta pentru a stabili exact nivelul de grasime pe care îl au. Alege soiuri cu un conținut scăzut de grasime, dacă se poate.

  3. Curăță tava de copt imediat după prepararea mâncărurilor mai grase. Dacă lași uleiul să se răcească, se poate întări pe fundul tigăii. Acesta va fi mai dificil de curățat.

  Cât durează să se răcească aparatul înainte să îl pot depozita?

  Te sfătuim să lași aparatul Airfryer să se răcească înainte să îl depozitezi. Poți accelera procesul de răcire dacă îndepărtezi tava de copt din aparat după folosire. După ce ai îndepărtat tava, răcirea durează între 30 și 45 de minute.

  Te-ar putea interesa şi...

  Avance Collection Storcător prin presare la rece

  Avance Collection Storcător prin presare la rece

  de la 1.400,00 LEI
  • Tehnologie MicroMasticating
  • Alb gri
  4.3 / 5
  7
  HR1895/80
  Avance Collection Mixer de mână

  Avance Collection Mixer de mână

  de la 400,00 LEI
  • 800 W, bară din metal ProMix
  • SpeedTouch cu turbo
  • Tocător XL, tel, bol
  HR1672/90
  Viva Collection Multicooker

  Viva Collection Multicooker

  de la 557,00 LEI
  • 5 l
  4.8 / 5
  11
  HD3037/70