Philips susține distracția la Electric Castle Festival

iulie 8, 2016

București, România, 14 iulie.

În această vară, Philips se află printre susținătorii Electric Castle Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România, care se desfășoară în perioada 14 -17 iulie la Castelul Banffy, în localitatea Bonținda, lângă Cluj-Napoca.

”Philips este o companie care dorește să îmbunătățeasă stilul de viață al oamenilor prin inovații relevante. Această misiune presupune să ne ascultăm consumatorii și să ne integrăm în viața lor de zi cu zi, atât în spațiul de acasă, cât și oriunde aceștia vor să se exprime. De asemenea, în calitate de lideri în inovație susținem inovația în toate formele ei, iar, din perspectiva noastră, Electric Castle reprezintă o inițiativă inovatoare în România, din punct de vedere al tipului de eveniment, al artiștilor prezenți sau al experiențelor oferite participanților”, a declarat Doru Rusănescu, General Manager al diviziei Personal Health, Philips Sud-Estul Europei.

Fanii artiștilor prezenți la Electric Castle sunt, așadar, așteptați pentru experiențe inedite în spațiul dedicat Philips. Acest spațiu a fost gândit ca o zonă de relaxare și înfrumusețare după adrenalina concertelor, unde participanții vor putea obține look-ul perfect de festival - #PhilipsElectricLook.

Experiența se va desfășura în cadrul a două saloane de îngrijire dedicate atât barbaților, cât și femeilor, având la dispoziție produse din portofoliul Philips destinate aranjării părului (ondulatoare, plăci de păr și uscătoare) și, respectiv, a bărbii (aparate de tuns barba).

Spațiul Philips este, de asemenea, locul perfect pentru un selfie special, în cadrul unui Photo Booth cu oglinzi interactive.

În plus, în urma unei tombole, cei mai norocoși dintre participanții la festival pot câștiga produse de top oferite de Philips, dar și cadouri speciale constând în vouchere pentru achiziționarea de produse Philips.

Mai multe detalii pentru cei vor vizita zona Philips din cadrul Electric Castle sunt disponibile aici: www.philips.ro/electriclook

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor și pe obținerea de rezultate mai bune pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim Health Continuum: de la un stil de viață sănătos, la prevenție, diagnosticare, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologie avansată și expertiza clinică și cea în relația cu consumatorii, pentru a oferi soluții integrate. Compania este lider în imagistica medicală, în terapii ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Philips Lighting, filială deținută în totalitate de către Philips, este lider global în produse, sisteme și servicii de iluminat. Cu sediul central în Olanda, Philips a raportat vânzări de 24,2 miliarde de euro în 2015 și aproximativ 104.000 de angajați care oferă servicii în peste 100 de țări. Știri despre Philips pot fi găsite la http://www.philips.ro.