Philips susține designul autohton la Romanian Design Week

mai 20, 2016

Philips este sponsorul categoriei Design de Obiect din cadrul Romanian Design Week, cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România, care are loc între 20 mai și 5 iunie, în București.

București, România – Cu peste un secol de tradiție în inovare și excelență în design, Philips susține designul românesc și prezintă ”Capsula Inovației Philips” în Expoziția Centrală a Romanian Design Week, din Piața Amzei, București.

Pasiunea pentru design și abordarea centrată pe nevoile oamenilor reprezintă valori fundamentale, pe baza cărora Philips creează produse și soluții tehnologice relevante pentru misiunea companiei de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Mai mult decât atât, numeroase asemenea produse Philips au obținut recunoaștere internațională pentru calitățile deosebite în design, cum ar fi prestigiosul premiu Red Dot Design Award.

Vizitatorii ”Capsulei Inovației Philips” din Expoziția Centrală vor avea posibilitatea de a descoperi și de a câștiga produse premiate recent în cadrul competiției Red Dot Award pentru Design de Produs.

“Designul este arta de a transforma idei și tehnologii în experiențe plăcute, utile și semnificative pentru oameni. Cu alte cuvinte, ne străduim să oferim simplitate și funcționalitate la fel de mult cât urmărim frumusețe și inovație. Prin valorificarea creativității în acest mod - structurat și adesea unic - creăm valoare atât pentru noi, Philips, cât și pentru consumatorii noștri. ” spune Doru Rusănescu, General Manager Philips Personal Health pentru Sud Estul Europei.

Anul acesta, pe 15 mai, Philips a împlinit 125 de ani, pe parcursul cărora a oferit în mod constant idei revoluționare, transformate în produse de larg consum și tehnologii pentru domeniul medical. Astăzi, Philips propune soluții integrate care acoperă întreg procesul pe care noi îl numim ”health continuum” - de la sprijinirea unui stil stil de viață sănătos, la facilitarea prevenției, diagnosticarea mai rapidă, tratarea mai eficientă și până la recuperarea sau îngrijirea bolilor cronice la domiciliu.

Pentru mai multe informații:

Andra Alexandru

Communication Manager SEE

E-mail: andra.alexandru@philips.com

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor și pe obținerea de rezultate mai bune pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim Health Continuum: de la un stil de viață sănătos, la prevenție, diagnosticare, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică și cea în relația cu consumatorii, pentru a oferi soluții integrate. Compania este lider în imagistica medicală, în terapii ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Philips Lighting, filială deținută în totalitate de către Philips, este lider global în produse, sisteme și servicii de iluminat. Cu sediul central în Olanda, Philips a raportat vânzări de 24,2 miliarde de euro în 2015 și aproximativ 104.000 de angajați care oferă servicii în peste 100 de țări. Știri despre Philips pot fi găsite la http://www.philips.ro.