Ultimele noutăți | România

Mai 20, 2016

Philips susține designul autohton la Romanian Design Week


Philips este sponsorul categoriei Design de Obiect din cadrul Romanian Design Week, cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România, care are loc între 20 mai și 5 iunie, în București.

București, România – Cu peste un secol de tradiție în inovare și excelență în design, Philips susține designul românesc și prezintă ”Capsula Inovației Philips” în Expoziția Centrală a Romanian Design Week, din Piața Amzei, București.

 

Pasiunea pentru design și abordarea centrată pe nevoile oamenilor reprezintă valori fundamentale, pe baza cărora Philips creează produse și soluții tehnologice relevante pentru misiunea companiei de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Mai mult decât atât, numeroase asemenea produse Philips au obținut recunoaștere internațională pentru calitățile deosebite în design, cum ar fi prestigiosul premiu Red Dot Design Award.

 

Vizitatorii ”Capsulei Inovației Philips” din Expoziția Centrală vor avea posibilitatea de a descoperi și de a câștiga produse premiate recent în cadrul competiției Red Dot Award pentru Design de Produs.

 

“Designul este arta de a transforma idei și tehnologii în experiențe plăcute, utile și semnificative pentru oameni. Cu alte cuvinte, ne străduim să oferim simplitate și funcționalitate la fel de mult cât urmărim frumusețe și inovație. Prin valorificarea creativității în acest mod - structurat și adesea unic - creăm valoare atât pentru noi, Philips, cât și pentru consumatorii noștri. ” spune Doru Rusănescu, General Manager Philips Personal Health pentru Sud Estul Europei.

 

Anul acesta, pe 15 mai, Philips a împlinit 125 de ani, pe parcursul cărora a oferit în mod constant idei revoluționare, transformate în produse de larg consum și tehnologii pentru domeniul medical. Astăzi, Philips propune soluții integrate care acoperă întreg procesul pe care noi îl numim ”health continuum” - de la sprijinirea unui stil stil de viață sănătos, la facilitarea prevenției, diagnosticarea mai rapidă, tratarea mai eficientă și până la recuperarea sau îngrijirea bolilor cronice la domiciliu.

 

Pentru mai multe informații:

Andra Alexandru

Communication Manager SEE

Tel: 0768 002 372

E-mail: andra.alexandru@philips.com

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Bianca Severin

Bianca Severin

Public Relations Manager Personal Health Romania

Responsabil comunicare pentru produsele destinate consumatorilor 

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.